پایان نامه رشته علوم اجتماعی

پایان نامه رشته علوم اجتماعی

پایان نامه رشته علوم اجتماعی

پایان نامه رشته علوم اجتماعی

پایان نامه رشته علوم اجتماعی

کلمات کلیدی

فایل فلش تبلت چینی AMPE A77 WIFI

رام گوشی چینی

دانلود فایل فلش تبلت چینی

دانلود رام گوشی چینی

دانلود فایل فلش گوشی چینی samsung sm j500h

پایان نامه رشته حسابداری

سیستم اتوماسیون اداری

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

اتوماسیون اداری

رام تبلت چینی ENET E721A

دانلود فایل فلش تبلت چینی ENET E721A

دانلود رام تبلت چینی ENET E721A

رام تبلت چینی

دانلود فایل فلش تبلت چینی epad A738MTKA

دانلود رام تبلت چینی epad A738MTKA

دانلود رام تبلت چینی

پاورپوینت کشورهای همسایه 2

پاورپوینت درس دوازدهم کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی

پاورپوینت آموزش درس 7 کتاب علوم پایه ششم (ورزش و نیرو 2)

پاورپوینت آموزش درس هشتم علوم پایه ششم (طراحی کنیم و بسازیم)

پاورپوینت آموزش درس نهم علوم پایه ششم (سفر انرژی)

پاورپوینت آموزش درس دهم علوم پایه ششم (خیلی کوچک

خیلی بزرگ)

پاورپوینت آموزش درس یازدهم علوم پایه ششم (شگفتی های برگ)

پاورپوینت آموزش درس دوازدهم کتاب علوم پایه ششم (جنگل برای کیست؟)

پاورپوینت آموزش درس سیزدهم کتاب علوم پایه ششم (سالم بمانیم)

پاورپوینت آموزش درس چهاردهم کتاب علوم پایه ششم (از گذشته تا آینده)

پاورپوینت آموزش درس اول کتاب علوم تجربی پایه چهارم ابتدایی (زنگ علوم)

پاورپوینت درس دوم علوم تجربی پایه چهارم ابتدایی (مخلوط ها در زندگی)

دانلود فایل فلش گوشی چینی Micromax Q3551

  • ۰
  • ۰
خط تولید کارخانه قند و شکر
تعداد صفحات : 95 صفحه

مقدمه

تاریخچه کارخانه قند شیرین

تحویل چغندر به کارخانه و ذخیره آن در سیلو ها

عیار سنج

تخلیه و ذخیره سازی چغندر

ساختمان سیلوهای فنی

نگهداری چغندر در سیلو ها

عوامل مؤثر در نگهداری چغندر در سیلو ها

انتقال چغندر از سیلو ها به داخل فابریک و شستوشی آن:

تبدیل کردن چغندر به خلال

دیفوزیون

دیفوزیون در کارخانه قند شیرین

عوامل موثر در فشرده سازی تفاله تر

عوامل موثر بر شربت گیری از خلال در دیفوزیون

خشک کردن تفاله

تصفیه شربت خام

آهک خور I یا پرشولاژ

آهک خورII(شولاژ)

کربناتاسیون 

کوره آهک

گاز co2

اواپراسیون

نحوه کار اواپراتورها

بدنه Iاواپراسیون

بدنه II اواپراسیون

بدنه III اواپراسیون

آب کندانسه حاصل از سرد شدن بخار بدنه II در بدنه III:

بدنه چهارم اواپراسیون

عوامل موثر در اواپراسیون

سیستم تغلیظ شربت در کارخانه قند شیرین:

کریستالیزاسیون یا طباخی

ساختمان آپارات پخت

آپارات پخت I

آپارت پخت II

آپارات پخت III

قند سازی

رنگ بری در کارخانه قند شیرین

قند گیری از ملاس

قندگیری از ملاس در کارخانه قند شیرین

خرید و دانلود - 9500 تومان
  • ۹۶/۰۷/۲۴
  • محبوبه نظری

خط تولید کارخانه قند و شکر